Tack och hej

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är onsdag den 210505
och det är Gotthard & Erhard som har namnsdag.
 
Grattis Penilla
 
Dagens ord "Adventure"
 
Då skall jag ta tag i denna dag och se vad som händer, Jag tror att det blir en bra dag med många sköna stunder. Som det borde så här på morgonen. Frukost klar, bäddat, så nu kan jag bara mysa och känna glädje. Det är så att Camilla kom till mig också i dag. Det är ju så kul att hon dyker upp och vi kan vara här också. Men det är nu dags att ta en sväng till Brinken i morgon. Men i dag skall vi invänta tiden 09,10. Det blir med te/kaffe och lite tv.
 
Vilket väder vi har i dag, det bokstavligen blåser små spik och regnar Hugo. Om det är ett väder att gå ut i? Nej egentligen inte det är galet vad det är hemskt väder. Jag hör min mamma säga att det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Ja det kan vara så men att bli blöt för att man skall gå till bilen, inte kul alls. Så det är bra att jag äger en regnjacka.
 
 
Nu skall vi vidare till centrum och Camilla skall till tandläkaren. Laga ett hål och sen får hon sin nya bettskena. Min dotter gnisslar tänder och biter i hopp tänderna så pass mycket att hon har sönder dom. Så jag väntar i väntrummet och jag hör henne, den var tydligen väldigt häftig den nya skenan. Hon får visa mig den sen när hon är klar.
 
 
Då så hon visar mig skenan som är blå och rosa, så häftigt. Vi skall nu ner till ICA för att kolla in vad för lunch vi skall ta. Det är inte så lätt att få till det men vi tar en kyckling och sallad. Det låter superbra. Det blir bara att invänta den, det är inte dags än så vi kan sticka lite och bara snacka. Jag skall avsluta denna blogg, men kommer att ha den liggande. Det är så tråkigt att människor kommer åt den trotts alla sekretessen jag har.
 
Skall också meddela dom som har denna blogg sida så det är bara att hoppas det kan komma på en lösning. Jag har ingen i alla fall och det är ju supergalet. Ja då så kan vi luncha och bara sitta i mitt kök och njuta av en mycket god lunch. Vi har vatten för jag måste dricka mer vatten. Jag tror att det kommer att vara en super mätt PH sen. Äter för mycket känns det som.
 
 
Det blir en seg eftermiddag, så pass att vi somna båda två. Är man utmattad då eller är det bara att vi behöver sömn? Ja det är ju frågan och det som är skiter vi i för om vi somnar så gör vi det. Jag skall nu fixa lite kaffe/te klockan är 14,15 så en eftermiddags fika är aldrig fel. Thomas ringer och säger att han är på ge hemåt nu. Så det är ju bara att göra iordning Camillas varor som är i kylen. Jag väntar ju på Ari så jag blir kvar hemma.
 
Han kom nu och det var bara 40 minuter senare. Det betyder att jag är lite grinig att han inte ringde och sa att han byter om där innan han kommer hem. Han är inte så smart ibland, ha ha ha. Nå väl maten är klar om ett tag så det är bara att ta för dig efter du har duschat. Ja så kan vi då göra kväll och jag känner mig nöjd och tackar för denna dag.
 
Nu är det dags att lägga sig, jag har ett samtal med Pia och hur hon har haft det. Så kan jag nu gå och sova. Spännande dag har det varit.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0