Vad händer

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är torsdag den 2105022
Det är Hemming & Henning som har namnsdag.
 
Dagens ord "Grace"
 
Tänk att kunna få vara ifred 0och att ingen kommer in och läser detta. Det är en befrielse och så. Men det hände något för några veckor sedan. Det var besökare från Botkyrka som varit inne fast än den är låst, undra om jag skall anmäla det och se vad som kommer fram av det. Jag har stängt denna blogg för att ingen skall läsa den eller skicka oförskämda anklagelser till mig. För det är ett gäng som går in och det är ju så att jag ser ju var i från dom kommer in. Inte bara att det står Botkyrka, Södertälje med flera. Jag får ju också IP adresser så det är ju lätt att kolla upp detta.
 
Eftersom jag har låst den nu och vill bara ha den för mig själ så jag kan uttrycka mina känslor som jag vill utan att någon skall tala om för mig att jag inte får, det är det som var meningen. Jag kan säga att mitt X är en falsk otrogen äckel som jag inte alls vill ha med att göra. Han var otrogen mot mig och även sin nuvarande fru. Så jävla smutsigt är inte det. Han tror sig veta så mycket men att vara ärlig och sann det kan han inte.
 
Jag vill slå ett par meningar till X:ets fru med väninna också vilka sanslösa människor. Jag tycker så synd att man kan sjunga lågt. Kan man inte hitta något annat att komma med. Så här ser bilden ut som jag fick ta emot. Så söta.
 
 
Det är så att trotts att denna är låst och att det är INGA som skall kunna läsa den har jag en stoker från Botkyrka som tydligen har min blogg liggande öppen så att han bara kan komma in, så sjukt. Det är med 95% säkert att det är mitt X som inte kan låta mig vara. Det är så sjukt och så osunt att han behöver söka hjälp. Han har ju också hjälp av sin fru så det är ju ännu mer Creepy.
 
Så mitt X och hans fru är i stort behov att skanna av vad jag gör och vad jag skriver det är ett tragiskt liv det lever. Ja jag kan inte mer än säga att de behöver söka hjälp. Jag är inte alls intresserad av vad dom gör eller säger. Jag vill bara att dom skall lämna mig i fred. Jag har ju en viss aning om att dom skall hålla koll på vad min dotter gör och hur hon mår. För att ta kontakt med henne själ är man för feg att göra.
 
 Och sen är det att jag inte får besöka Emelies grav. Det är sjukt  så sjukt. Emelie var så mycket hos mig som barn och som vuxen. Hon prata med mig om massa problem. Hon lita på att jag inte berätta det vidare till hennes föräldrar. Jag har inte alls nämnt dom sakerna för någon. Emelie älskade att var hos mig och skoja massor med Ari. Vi hade och har en magiskt band mellan oss och INGEN kan komma och ta det från mig.
 
Jag skall sluta nu för annars skriver jag massa saker som jag vet och det är inte alls så kul.
 
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 
Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0