Välplanerad dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är tisdag den 210504
och det är Monika & Mona som har namnsdag.
 
Dagens ord "Education"
 
 
Det är morgon och jag har en plus grad utanför mitt fönster, det är lite grått med en aning solljus som kommer igenom molntäcket. Jag är uppe alldeles för tidigt och det är så tråkigt när man skall vänta in tider. Jag har en tid att passa på vårdcentralen och det är ju bara att köra på min morgon tills jag skall dit. Har även tvättstuga, jag skall ladda den klockan sju och sen får jag hjälp av Camilla att hänga. Så det blir en bra morgon trotts allt.
 
Sitter just nu och bara njuter av en skön stund med mjuk musik och fångar min morgon. Det är så skönt att bara sitta och lyssna på lite finstämd musik, piano, gitarr, flöjt, porlande vatten och fågel sång. Det är ju magiskt så här tidigt på morgonen, kroppen vaknar sakta och i mycket bra harmoni. Man blir lugn och stabil. kan andas och fylla lungor med harmoni, stillhet, glädje och balans.
 
Andas in genom näsan, djupt ner i hela lungan, håller en stund och andas sedan sakta ut all luft genom näsan, sakta och bestämt. När man fyller luften i lungorna och ser till att luften går ner i hela lungan skall man puta ut med magen. Här är det viktigt att få ner luft i hela lungan. Det krävs en stunds träning, det är inte lätt om man har topp andas i hela sitt liv.
 
En sak jag gjorde när jag skulle lära mig att andas "rätt" var att ligga på rygg med ena handen på magen och den andra på bröstet. Då känner man när man gör rätt. Kan ta ett tag men det blir bra till slut. Man kommer då att kunna ta större och större andetag och man andas långsamt. Balanserar kropp och själ och får en underbar känsla inombords.
Ett tipps från coachen.
 
 
 
Då så skall sätta mig med Camilla nu innan tvätten. Då blir det inget te/kaffe, jag får ju inte äta. Så här sitter vi och undrar lite lätt vad gör vi nu? Det blir tv och lite snack som vanligt och det är ju bra. Varför bryta ett vinnande koncept. Jag har lite tid innan tvättstugan så det är väl bra. Jag tror inte att jag kan hinna tillbaka innan jag skall hänga upp tvätten, så Camilla får göra det. Nu går jag ner med tvätten och sätter igång maskiner, tumlare och torkrum.
 
 
Tar Bee till vårdcentralen och fixar med blodprov. Det är ju bra för jag skall ha en hälsokoll på torsdag. Bra att få veta värdena på allt i kroppen. Jag tror inte det är något som inte är bra, varför skulle det vara det? Kommer upp 07,20, blir insläppt för att sätta oss inne i väntrummet. Det är en kille före mig. Men det blir min tur nästan samtidigt som killen går in. Dom är två så det är ju superbra. Ett gäng rör blir det och sen är det klart.
 
Då så hem och hänga tvätt då, för det hinner jag allt. Är tillbaka i tvättstugan 08,10, perfekt, ringer upp Camilla och säger att jag är där så hon kan vänta tills jag kommer upp. Uppe fixar vi frukost och även kaffe/te. Tittar på Long island medium. Hon är bra riktigt bra. Jag tror att det skulle vara så kul att träffa henne. Men då måste man nog åka till USA. Vi kan ha någon som är lika bra här i Sverige, skall vara Birkan Tor då.
 
Då så nu planerar vi för lite lunch, det är också så att jag skall skicka blommor till Pernilla som fyller i morgon. Plocka upp Malin och se hur vi skall göra med lunchen. Det är ju bra att bara kunna fixa allt på en och samma gång. Vi åker nu vidare mot Benevento, köper en grekisk sallad som vi skall dela på tre. Hem till Brinken så blir allt bra. Där kan vi sitta och ta det lugnt ett tag. Det är ju så att Camilla skall på massage i dag så det blir att åka till Tullinge senare.
 
Jag tycker om att det är lugnt och stilla så det är ju så bra och det är bara att köra på med lugn stund för jag vill inte stressa överhuvettaget i dag. Har en så konstig känsla i min mage. Det är något som är fel men jag kan inte ta på det. Hoppas jag får en uppenbarelse vad som är fel senare under dagen för det kan inte vara kul att känna massa oro utan anledning.
 
Då så mot Tullinge, vi följer Camilla in och sen när hon får tiden så går vi en promenad jag och Malin. Skall handla lite. Vi hämtar även medicin till Malin som hon måste ta ut. Vi går tillbaka med sätter oss i bilen. Vill inte komma in där borta om det är fler som sitter och väntar på sin tid. Camilla kommer straxt efter fyra så kan vi åka hem och ta en gofika med bulle. Thomas är hemma och det är ju super kul att han är hemma tidigt i dag.
 
Ja tar mitt te och sen känner jag att jag måste hem. Det är något som inte är bra. Så jag hoppas kunna lösa det hemma. Parkerar Bee och går upp. Nu när jag tittar på mitt blogg konto ser jag att någon har varit inne och det skall ju inte riktigt vara möjligt. Så det är bara att byta lösen igen. Och hoppas att ingen kommer åt den igen. Jag vill ha den stängd och att den inte skall vara allmän just nu. Så det kan vara det då.
 
Gammal bild, fyra år sen
 
Jag ringer Ari och i min lur svarar en tjej som är så glad och så uppspelt. Jag tycker att det är fantastiskt att bara känna så mycket glädje av att höra hennes röst. Hon är en sån fin och skön unge. Finaste Joline, farmor älskar dig i massor.
 
Jag får se längre fram på kvällen vad som kommer att hända. Skall nu göra kväll och se till att få en bra kväll. Måste väl säga trots allt har min dag varit super. Har fått mycket gjort. Jag kan säga att jag är nöjd så det kan jag sluta med för i dag.
Flaggan i topp.
 
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 
 Bilder från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0